Rezultatet dhe tabelat në Ligën Rajonale të Prishtinës mund ti gjeni në Portalin sportiv www.sportrks.com
10.09.2015 | 13:20
Pas disa përpjekjeve të pareshtura më tepër se një muaj ia kemi dalë që tash e tutje rrjedhën e garave në Ligën Rajonale të Prishtinës në futboll për Grup moshat e reja, rezultatet dhe tabelat në të tri Grupet A,B dhe C për U-13, U-15 dhe U-17 mund ti gjeni në Portalin tuaj të preferuar www.sportrks.com. 
Për një realizim sa më të mirë, kërkojmë një mbashkëpunim më të mirë me trajnerët e ekipeve dhe shkollave të futbollit, por edhe njeëzit e vullnetit të mirë që ta ndihmojnë këtë portal me mjete materiale që ky portal të funksionojë si duhet. 
G.K
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *
GRUPI A U13 -
Shqiponjat 5 : 1 Ferronikeli A 14.05.17 : 00:00
2 Korriku A 9 : 1 Roni 19 14.05.17 : 00:00
KEK-u 4 : 1 Prishtina A 14.05.17 : 00:00
Besa 3 : 1 Vigani 14.05.17 : 00:00
Urbano 1 : 2 Liridoni 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 17 17 0 0 115 : 6 51
2 Liridoni 17 14 1 2 53 : 24 43
3 KEK-u 17 14 0 3 99 : 24 42
4 Besa 18 10 1 7 57 : 35 31
5 Urbano 18 7 4 7 39 : 31 25
6 Prishtina A 17 7 1 9 39 : 44 22
7 Roni 19 17 7 1 9 36 : 63 22
8 Vigani 17 6 1 10 26 : 50 19
9 Kosova Pr 17 5 2 10 31 : 63 17
10 Shqiponjat 17 1 1 15 15 : 93 4
11 Ferronikeli A 18 1 0 17 14 : 91 3
GRUPI A U15 -
2 Korriku A 4 : 0 Roni 19 14.05.17 : 00:00
KEK-u 1 : 4 Prishtina A 14.05.17 : 00:00
Besa 7 : 1 Vigani 14.05.17 : 00:00
Urbano 2 : 1 Liridoni 14.05.17 : 00:00
Shqiponjat 12 : 0 Ferronikeli A 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 18 16 1 1 116 : 12 49
2 Prishtina A 17 14 2 1 110 : 7 44
3 Roni 19 17 12 2 3 57 : 22 38
4 Kosova Pr 17 11 1 5 60 : 24 34
5 Urbano 18 8 4 6 40 : 19 28
6 Liridoni 17 8 1 8 39 : 33 25
7 KEK-u 17 5 2 10 32 : 42 17
8 Shqiponjat 16 5 1 10 35 : 39 16
9 Besa 18 4 0 14 39 : 101 12
10 Vigani 17 3 1 13 19 : 112 10
11 Ferronikeli A 18 1 1 16 11 : 147 4
GRUPI A U17 -
Shqiponjat 3 : 1 Ferronikeli A 14.05.17 : 00:00
2 Korriku A 9 : 0 Roni 19 14.05.17 : 00:00
KEK-u 3 : 1 Prishtina A 14.05.17 : 00:00
Besa 2 : 1 Vigani 14.05.17 : 00:00
Urbano 1 : 7 Liridoni 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 17 15 2 0 74 : 11 47
2 KEK-u 17 11 5 1 37 : 17 38
3 Liridoni 17 11 3 3 53 : 23 36
4 Urbano 18 11 1 6 42 : 33 34
5 Besa 18 8 3 7 36 : 37 27
6 Shqiponjat 17 8 1 8 32 : 32 25
7 Kosova Pr 17 6 5 6 31 : 28 23
8 Prishtina A 17 5 2 10 33 : 34 17
9 Roni 19 17 2 3 12 18 : 44 9
10 Vigani 17 3 0 14 18 : 61 9
11 Ferronikeli A 18 2 1 15 19 : 73 7
GRUPI B U13 -
Ferronikeli B 8 : 0 Internacional 14.05.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 9 : 3 Llapi 14.05.17 : 00:00
2 Korriku B 1 : 3 Rilindja 14.05.17 : 00:00
Besiana 7 : 0 Prishtina B 14.05.17 : 00:00
Arsenali 7 : 1 Flamurtari 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ramiz Sadiku 17 17 0 0 113 : 8 51
2 Arsenali 17 15 0 2 65 : 17 45
3 Llapi 16 11 1 4 70 : 34 34
4 Besiana 17 8 3 6 53 : 25 27
5 2 Korriku B 17 8 2 7 46 : 39 26
6 Rilindja 15 6 3 6 33 : 26 21
7 Flamurtari 16 6 1 9 39 : 44 19
8 Ferronikeli B 17 5 1 11 32 : 51 16
9 Internacional 17 1 1 15 8 : 95 4
10 Prishtina B 15 1 0 14 9 : 106 3
GRUPI B U15 -
Ferronikeli B 2 : 0 Internacional 14.05.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 2 : 0 Llapi 14.05.17 : 00:00
2 Korriku B 6 : 1 Rilindja 14.05.17 : 00:00
Besiana 1 : 1 Prishtina B 14.05.17 : 00:00
Arsenali 3 : 2 Flamurtari 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Arsenali 17 13 2 2 61 : 20 41
2 Ramiz Sadiku 17 12 4 1 56 : 8 40
3 Llapi 16 12 2 2 54 : 14 38
4 Flamurtari 16 10 3 3 40 : 22 33
5 Besiana 17 5 7 5 26 : 23 22
6 Internacional 17 5 2 10 16 : 38 17
7 2 Korriku B 17 5 2 10 30 : 53 17
8 Ferronikeli B 17 5 0 12 19 : 36 15
9 Prishtina B 15 4 1 10 23 : 51 13
10 Rilindja 15 3 2 10 14 : 50 11
GRUPI B U17 -
Ferronikeli B 4 : 0 Internacional 14.05.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 8 : 1 Llapi 14.05.17 : 00:00
2 Korriku B 1 : 2 Rilindja 14.05.17 : 00:00
Besiana 1 : 0 Prishtina B 14.05.17 : 00:00
Arsenali 1 : 3 Flamurtari 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Flamurtari 16 15 1 0 52 : 10 46
2 Rilindja 16 12 2 2 44 : 22 38
3 Ramiz Sadiku 17 12 1 4 58 : 14 37
4 2 Korriku B 17 11 1 5 48 : 21 34
5 Arsenali 17 8 3 6 27 : 25 27
6 Besiana 17 6 1 10 24 : 41 19
7 Llapi 16 5 2 9 30 : 45 17
8 Ferronikeli B 17 4 1 12 18 : 50 13
9 Prishtina B 16 3 2 11 23 : 37 11
10 Internacional 17 3 2 12 35 : 58 11
GRUPI C U13 -
Kosovari 2 : 1 Elita F.A 14.05.17 : 00:00
Ardhmëria 7 : 0 17 Qershori 14.05.17 : 00:00
QS Prishtina 1 : 7 Besëlidhja 14.05.17 : 00:00
Fushë Kosova 1 : 3 Podujeva 14.05.17 : 00:00
Ferronikeli C 0 : 5 Kurda 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ferronikeli C 17 14 1 2 106 : 15 43
2 Kurda 17 13 3 1 98 : 5 42
3 Podujeva 17 12 4 1 52 : 15 40
4 Besëlidhja 17 10 2 5 53 : 27 32
5 Fushë Kosova 17 6 4 7 42 : 53 22
6 Elita F.A 17 4 5 8 20 : 35 17
7 Ardhmëria 17 3 6 8 26 : 42 15
8 QS Prishtina 17 3 2 12 24 : 87 11
9 Kosovari 17 3 1 13 17 : 93 10
10 17 Qershori 17 2 2 13 18 : 84 8
GRUPI C U15 -
Kosovari 1 : 5 Elita F.A 14.05.17 : 00:00
Ardhmëria 4 : 0 17 Qershori 14.05.17 : 00:00
QS Prishtina 0 : 5 Besëlidhja 14.05.17 : 00:00
Fushë Kosova 5 : 0 Podujeva 14.05.17 : 00:00
Ferronikeli C 0 : 1 Kurda 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Kurda 17 15 1 1 99 : 7 46
2 Besëlidhja 17 14 0 3 65 : 15 42
3 Fushë Kosova 17 11 1 5 41 : 22 34
4 Ferronikeli C 17 9 3 5 41 : 25 30
5 Podujeva 17 8 0 9 37 : 41 24
6 Elita F.A 17 7 3 7 18 : 30 24
7 QS Prishtina 17 5 3 9 26 : 53 18
8 Ardhmëria 17 4 2 11 13 : 42 14
9 17 Qershori 17 4 2 11 20 : 53 14
10 Kosovari 17 0 1 16 10 : 82 1
GRUPI C U17 -
Kosovari 4 : 0 Elita F.A 14.05.17 : 00:00
Ardhmëria 2 : 3 17 Qershori 14.05.17 : 00:00
QS Prishtina 1 : 1 Besëlidhja 14.05.17 : 00:00
Fushë Kosova 5 : 0 Podujeva 14.05.17 : 00:00
Ferronikeli C 1 : 6 Kurda 14.05.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Kurda 17 14 3 0 68 : 5 45
2 Besëlidhja 17 14 2 1 61 : 10 44
3 Fushë Kosova 17 14 0 3 43 : 8 42
4 QS Prishtina 17 9 2 6 39 : 24 29
5 Ferronikeli C 17 9 1 7 41 : 24 28
6 Kosovari 17 6 1 10 27 : 50 19
7 Elita F.A 17 4 2 11 25 : 44 14
8 Podujeva 17 4 2 11 20 : 47 14
9 17 Qershori 17 2 1 14 28 : 74 7
10 Ardhmëria 17 1 2 14 7 : 73 5