LRF e Prishtinës, Grup moshat e reja, vetëm 13 ekipe me pikë të plota
15.09.2015 | 10:08
 
Gjatë fundjavës në program ishin takimet e javës së 3-të të Ligës Rajonale të Prishtinës në futboll. Kjo javë në të tri grupet solli futboll cilësor për grup moshat e reja, por mbi të gjitha sjellje korrekte në ndeshjet e zhvilluara.
Deri tashti vetëm nga 29 skuadra sa bëjnë gara në grupet A,B dhe C për U-13,U-15 dhe U-17, vetëm 13 sosh ia kanë dalë që të arrijnë të gjitha fitore dhe janë të pamposhtura.
 Në këtë drejtim, në Gripin A, Prishtina A, Ramiz Sadiku dhe Liridoni kanë shënuar fitoret e radhës dhe kresojnë në renditje me nga 9 pikë. Prishtina ka shënuar fitore bindëse ndaj Besës së Lluzhanit 5:2 si dhe Liridoni i Letoncit para shikeusve të vet ka mposhtur Viganin 8:1, kurse Ramiz Sadiku në derbin e skuadrave vendore ka mundur Arsenalin 3:0. Në takimet e tjera kryesisht janë arritur rezultate të pritura.
Po në këtë grup me U-15, janë dye ekipe, Prishtina A dhe Ramiz Sadiku që kryesojnë me numër maksiaml pikësh. Prishtina ka mundur Besën 11:0, kurse Ramiz Sadiku ka mposhtur Arsenalin 5:1.
Me U-17 në Grupin A, Arsenali kryeson në renditje i vetmuar me 9 pikë. Në këtë javë Arsenali në udhëtim ka mposhtur rivalin vendor Ramiz Sadikun me rezultat të ngushtë 2:1.
 
Në takimet e Grupit B me U-13, 2 Korriku B, njëri ndër mëtuesit kryesor për titullin e kampionit e ka filluar furishëm këtë edicion garash. Ata në këtë javën kanë shënuar fitore ndaj Beselidhjes 2:0 dhe kryesojnë të vetmuar në renditje me 9 pikë. Edhe me U-15, Fushë Kosova është skuadër e vetme që kryeson në renditje me 9 pikë. Ata këtë javë në udhëtim kanë shënuar fitore ndaj Drenasit B 3:2. 
Ndërkaq në këtë grup me U-17, janë 2 Korriku B dhe Prishtina B që kanë tubuar nga 9 pikë. Derisa 2 Korriku ka shënuar fitore ndaj Besëlidhjes 3:0, Prishtina para shikuesve të vet ka mposhtur Besën 4:0.
 
Në Grupin C janë zhvilluar vetëm dy takime për shkak se Flamurtari dhe Kosova e Prishtinës kanë marrë pjesë në një turne të organizuar në Elbasan.
Në Grupin C, me U-13, kryesojnë në dysh, Kurda dhe Ferronikeli me nga 9 pikë. Në këtë javë, Kurda në udhëtim ka shënuar ftore ndaj ekipit Shqiponjat 6:0, kurse KEK-u po ashtu në udhëtim ka mundur Ferronikelin 2:0.
Me U-15, në grupin C, Kurda e kryeson renditjen me pikë të plota. Në këtë javë Kurda në udhëtim ka mundur Shqiponjat 2:0.
Ndërkaq, me U-17, KEK-u kryeson i vetmuar me 9 pikë. Në këtë javë ata kanë shënuar fitore në udhëtim kundër Ferronikelit me rezultat 6:2.
Gani KOSUMI
 
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *
GRUPI A U13 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI A U15 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI A U17 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI B U13 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI B U15 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI B U17 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI C U13 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI C U15 -
# Ekipi L F B H +/- P
GRUPI C U17 -
# Ekipi L F B H +/- P