LRFP-Prishtina A, 2 Korriku B dhe Kurda, kryesonë me dy grup mosha
28.09.2015 | 11:57
Në Ligën Rajonale të Prishtinës në futboll për grup moshat e reja, janë zhvilluar takimet e javës së 5-të. Janë vetëm tri skuadra, Prishtina A, 2 Korrika B dhe Kurda  të cilat kryesojnë me nga dy grup mosha,
Në Grupin A, U-13, Ramiz Sadiku dhe Liridoni kryesojnë me 15 pikë. Nga takime të zhvilluara kanë sh ënuar po aq fitore. Në këtë javë, Ramiz Sadiku k a shënuar fitore të thellë ndaj Viganit 10:0, kurse Liridoni, që është beasia më e këndshme e këtij edicioni, në këtë javë ka mundur Podujevën 5:1.
Po në këtë grup me U-15, Prishtina A dhe Ramiz Sadiku, kryesojnë në renditje me të gjitha fitore me nga 15 pikë. Prishtina A në këtë javë ka shënuar fitore ndaj Kosovari 4:0, kurse Ramiz Sadiku ka  shkëlqye në përballje me Viganin duke shënuar fitore të thellë 12;1.
Me U-17, Prishtina A i prinë renditjes.  Ata nga pesë takime të zhvilluara kanë shënuar fitore dhe kryesojnë me 15 pik më. Ata në këtë javë kanë mundur Kosovarin me rezultat 7:1.
Në Grupin B, me U-13, kryeson i vetmuar, 2 Korrku B  me 15 pikë, po ashtu me të gjitha fitore. Në javë, 2 Korriku B ka shënuar fitoren e pestë radhazi kundër Drenasit B me rezultat 4:0.
Me U-15, 2 Korriku B dhe Besëlidhja, kryesojnë në renditje me nga 12 pikë, kurse me U-17, 2 Korriku B i prinë renditjes me 15 pikë, po ashtu me të gjitha fitore. Në këtë javë, 2 Korriku B e ka ftutar takimin kundër Drenasit 2:0, kurse Besëlidhja në udhëtim ka mundur Prishtinën B me rezultat 5:2.
Në Grupin C me U-13, kryeson Kurda me pikë, kurse  Llapi është në pozitën e dytë me 12 pikë, por një takim më pak. Derisa Kurda ka luajtur baras me Kek-un 0:0, Llapi ka shënuar fitoren e katërt radhazi. Ata në këtë javë kanë mundur në udhëtim QS Prishtina me rezultat 6:0.
Në këtë grup me U-15, Kurda i prinë renditjes me  15 pikë. Nga pesë takime të zhvilluara ka të gjitha fitore. Kurda në udhëtim në Kastrior ka mudnur Kek-un me rezultat 5:0.
Dhe së fundit në këtë grup me U-17, renditjes i prinë Kek-u i cili nga 4 takime të zhvilluara ka shëuar po aq fitore dhe kryeson me 12 pikë. Kek-u në përballje me Kurdën ka shënuar firore me rezultat 4:1.
G.Kosumi 
 
 
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *
GRUPI A U13 -
Kosova Pr 5 : 1 Vigani 19.03.17 : 00:00
2 Korriku A 4 : 0 Urbano 19.03.17 : 00:00
Shqiponjat 0 : 3 Liridoni 19.03.17 : 00:00
KEK-u 7 : 1 Besa 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 2 Prishtina A 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 11 11 0 0 80 : 5 33
2 KEK-u 11 9 0 2 72 : 14 27
3 Liridoni 11 8 1 2 33 : 16 25
4 Besa 11 5 1 5 32 : 23 16
5 Prishtina A 11 5 0 6 24 : 32 15
6 Vigani 11 5 0 6 20 : 29 15
7 Urbano 11 4 2 5 18 : 24 14
8 Kosova Pr 11 4 2 5 22 : 40 14
9 Roni 19 10 4 1 5 20 : 38 13
10 Ferronikeli A 11 1 0 10 6 : 53 3
11 Shqiponjat 11 0 1 10 8 : 61 1
GRUPI A U15 -
Kosova Pr 15 : 0 Vigani 19.03.17 : 00:00
2 Korriku A 3 : 1 Urbano 19.03.17 : 00:00
Shqiponjat 2 : 0 Liridoni 19.03.17 : 00:00
KEK-u 6 : 0 Besa 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 11 Prishtina A 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Prishtina A 11 9 1 1 68 : 4 28
2 2 Korriku A 11 9 1 1 60 : 9 28
3 Roni 19 10 8 1 1 24 : 12 25
4 Kosova Pr 11 7 0 4 42 : 14 21
5 Liridoni 11 6 0 5 24 : 16 18
6 Urbano 11 5 2 4 26 : 10 17
7 KEK-u 11 4 2 5 23 : 22 14
8 Shqiponjat 11 2 1 8 15 : 29 7
9 Vigani 11 2 1 8 12 : 67 7
10 Besa 11 2 0 9 26 : 54 6
11 Ferronikeli A 11 1 1 9 6 : 89 4
GRUPI A U17 -
Kosova Pr 4 : 0 Vigani 19.03.17 : 00:00
2 Korriku A 4 : 2 Urbano 19.03.17 : 00:00
Shqiponjat 0 : 2 Liridoni 19.03.17 : 00:00
KEK-u 3 : 0 Besa 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 0 Prishtina A 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 11 10 1 0 46 : 11 31
2 KEK-u 11 8 3 0 27 : 7 27
3 Urbano 11 7 0 4 28 : 19 21
4 Liridoni 11 5 3 3 30 : 16 18
5 Kosova Pr 11 5 3 3 24 : 15 18
6 Besa 11 5 2 4 30 : 22 17
7 Shqiponjat 11 4 1 6 15 : 17 13
8 Prishtina A 11 3 2 6 21 : 22 11
9 Vigani 11 2 0 9 11 : 41 6
10 Roni 19 10 1 2 7 9 : 26 5
11 Ferronikeli A 11 1 1 9 8 : 53 4
GRUPI B U13 -
Flamurtari 2 : 3 2 Korriku B 19.03.17 : 00:00
Arsenali 2 : 0 Rilindja 19.03.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 3 : 0 Besiana 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli B 3 : 0 Prishtina B 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ramiz Sadiku 11 11 0 0 72 : 4 33
2 Arsenali 11 10 0 1 48 : 8 30
3 Llapi 10 7 0 3 42 : 18 21
4 Besiana 11 6 1 4 42 : 20 19
5 2 Korriku B 11 6 1 4 30 : 27 19
6 Rilindja 11 4 2 5 19 : 20 14
7 Flamurtari 11 4 1 6 29 : 23 13
8 Ferronikeli B 11 4 1 6 22 : 30 13
9 Hajvalia 10 3 0 7 10 : 33 9
10 Internacional 10 1 0 9 8 : 54 3
11 Prishtina B 11 0 0 11 3 : 88 0
GRUPI B U15 -
Flamurtari 4 : 2 2 Korriku B 19.03.17 : 00:00
Arsenali 5 : 1 Rilindja 19.03.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 0 : 0 Besiana 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli B 4 : 0 Prishtina B 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Flamurtari 11 8 3 0 31 : 12 27
2 Arsenali 11 8 1 2 44 : 13 25
3 Llapi 10 8 1 1 29 : 7 25
4 Ramiz Sadiku 11 7 3 1 37 : 7 24
5 Besiana 11 3 5 3 16 : 14 14
6 Internacional 10 4 1 5 12 : 21 13
7 Ferronikeli B 11 4 0 7 16 : 18 12
8 Rilindja 11 3 2 6 10 : 26 11
9 Prishtina B 11 3 0 8 20 : 42 9
10 2 Korriku B 11 2 1 8 10 : 41 7
11 Hajvalia 10 0 1 9 4 : 28 1
GRUPI B U17 -
Flamurtari 2 : 0 2 Korriku B 19.03.17 : 00:00
Arsenali 0 : 0 Rilindja 19.03.17 : 00:00
Ramiz Sadiku 9 : 0 Besiana 19.03.17 : 00:00
Ferronikeli B 4 : 2 Prishtina B 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Flamurtari 11 10 1 0 38 : 6 31
2 Rilindja 11 8 2 1 26 : 13 26
3 Ramiz Sadiku 11 8 1 2 38 : 9 25
4 2 Korriku B 11 6 1 4 24 : 14 19
5 Arsenali 11 5 3 3 19 : 15 18
6 Llapi 10 5 1 4 25 : 21 16
7 Besiana 11 4 0 7 18 : 30 12
8 Internacional 10 2 1 7 23 : 30 7
9 Prishtina B 11 2 1 8 14 : 28 7
10 Ferronikeli B 11 2 1 8 10 : 33 7
11 Hajvalia 10 1 0 9 7 : 43 3
GRUPI C U13 -
Kosovari 0 : 4 Besëlidhja 19.03.17 : 00:00
QS Prishtina 0 : 10 Kurda 19.03.17 : 00:00
Ardhmëria 0 : 2 Podujeva 19.03.17 : 00:00
Fushë Kosova 2 : 7 Ferronikeli C 19.03.17 : 00:00
Elita F.A 1 : 1 17 Qershori 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ferronikeli C 10 9 1 0 61 : 6 28
2 Besëlidhja 10 8 0 2 40 : 12 24
3 Kurda 10 7 2 1 58 : 3 23
4 Podujeva 10 7 2 1 33 : 7 23
5 Elita F.A 10 3 3 4 13 : 21 12
6 17 Qershori 10 2 2 6 13 : 39 8
7 Ardhmëria 10 1 4 5 10 : 27 7
8 Fushë Kosova 10 1 3 6 12 : 39 6
9 QS Prishtina 10 1 2 7 13 : 54 5
10 Kosovari 10 1 1 8 11 : 56 4
GRUPI C U15 -
Kosovari 0 : 4 Besëlidhja 19.03.17 : 00:00
QS Prishtina 0 : 4 Kurda 19.03.17 : 00:00
Ardhmëria 0 : 2 Podujeva 19.03.17 : 00:00
Fushë Kosova 2 : 0 Ferronikeli C 19.03.17 : 00:00
Elita F.A 2 : 1 17 Qershori 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Besëlidhja 10 10 0 0 46 : 6 30
2 Kurda 10 9 0 1 61 : 5 27
3 Podujeva 10 6 0 4 25 : 20 18
4 Fushë Kosova 10 5 1 4 17 : 16 16
5 Elita F.A 10 5 0 5 10 : 22 15
6 Ferronikeli C 10 4 2 4 20 : 19 14
7 17 Qershori 10 3 2 5 13 : 25 11
8 QS Prishtina 10 3 2 5 18 : 35 11
9 Ardhmëria 10 1 0 9 3 : 29 3
10 Kosovari 10 0 1 9 6 : 42 1
GRUPI C U17 -
Kosovari 0 : 7 Besëlidhja 19.03.17 : 00:00
QS Prishtina 1 : 1 Kurda 19.03.17 : 00:00
Ardhmëria 0 : 3 Podujeva 19.03.17 : 00:00
Fushë Kosova 1 : 9 Ferronikeli C 19.03.17 : 00:00
Elita F.A 10 : 0 17 Qershori 19.03.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Besëlidhja 10 9 0 1 40 : 8 27
2 Kurda 10 8 2 0 36 : 4 26
3 Fushë Kosova 10 7 0 3 24 : 15 21
4 Ferronikeli C 10 6 0 4 28 : 12 18
5 QS Prishtina 10 5 1 4 21 : 15 16
6 Elita F.A 10 3 1 6 23 : 28 10
7 Podujeva 10 3 1 6 14 : 26 10
8 Kosovari 10 3 1 6 10 : 30 10
9 17 Qershori 10 1 1 8 19 : 41 4
10 Ardhmëria 10 1 1 8 4 : 40 4