Fitore të thella të Ramiz Sadikut, Liridonit dhe të Kurdës
20.09.2016 | 02:16
Gjatë fundjavës janë në tri grupe të Ligës Rajonale të Futbollit të Prishtinës janë zhvillua ndeshjet e javës së 3-të të stinorit të vjeshtës për edicionin e ri të garave 2016/2017. 
Skuadrat më cilësore mëtuese për titullin e kampionit në tri grupet janë veçuar me rezultate të thella ndaj kudnërshtarëve, Në këtë drejtim Kurda, Besëlidhja, Fushë Kosova, Vigani, Besëlidhja, Ramiz Sadiku kanë shënuar fitore bindëse.
Në grupin A, U-13, dy skuadra 2 Korriku A dhe Vigani kanë shënuar fitoret e treta radhazi dhe kryesojnë në renditje me nga 9 pikë.
Në grup moshën U-15, skuadra e inkuadruar në këto gara, Urbano është befasia më e këndshme. Ata kanë shënuar fitoren e tretë dhe kryesojnë të vetmuar në renditje me 9 pikë, kurse në këtë grup me U-17, renditjes i prijnë Liridoni dhe 2 Korriku B me nga 7 pikë me nga dy fitore dhe nga një barazim.
Në Grupin B, me U-13 fitoren më të thellë e ka shënuar Ramiz Sadiku i cili në stadiumin e Flamurtari ka mundur ekipin mikpritës Flamurtarin me rezultat të thellë 10:0. Në këtë grup moshë kryesojnë Arsenali dhe Ramiz Sadiku me nga 9 pikë.
Me U-15 në këtë grup renditjes i prinë Arsenali me 9 pikë, kurse me U-17, Rilindja kryeson e vetmuar me 9 pikë.
Në grupin  C, në tri grup moshat Kurda kryeson në renditje. Me U-13, Kurda dhe Ferronikeli C i prijnë renditjes me nga 9 pikë. Me U-15  dhe U-17 në këtë grup kryesojnë Kurda dhe Besëlidhja dhe Fushë Kosova me nga 9 pikë.
G.Kosumi
 
 
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *
GRUPI A U13 -
2 Korriku A 12 : 0 Ramiz Sadiku A 05.11.17 : 00:00
Vigani 4 : 2 Liridoni 05.11.17 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 2 Besëlidhja 05.11.17 : 00:00
Flamurtari 2 : 1 Urbano 05.11.17 : 00:00
Llapi A 3 : 0 Besiana 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 2 Korriku A 9 9 0 0 82 : 7 27
2 Llapi A 9 7 0 2 37 : 20 21
3 Besëlidhja 9 6 1 2 24 : 18 19
4 Flamurtari 9 5 1 3 20 : 21 16
5 Vigani 9 4 1 4 25 : 24 13
6 Liridoni 9 4 0 5 30 : 22 12
7 Urbano 9 3 1 5 26 : 18 10
8 Besiana 9 3 0 6 11 : 34 9
9 Ramiz Sadiku A 9 1 1 7 12 : 48 4
10 Ferronikeli A 9 0 1 8 3 : 58 1
GRUPI A U15 -
2 Korriku A 7 : 0 Ramiz Sadiku A 05.11.17 : 00:00
Vigani 1 : 3 Liridoni 05.11.17 : 00:00
Ferronikeli A 1 : 2 Besëlidhja 05.11.17 : 00:00
Flamurtari 2 : 1 Urbano 05.11.17 : 00:00
Llapi A 3 : 0 Besiana 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Llapi A 9 8 1 0 39 : 4 25
2 2 Korriku A 9 7 2 0 52 : 2 23
3 Besëlidhja 9 6 2 1 23 : 6 20
4 Urbano 9 5 1 3 20 : 12 16
5 Flamurtari 9 5 0 4 15 : 15 15
6 Liridoni 9 3 1 5 21 : 28 10
7 Ramiz Sadiku A 9 2 0 7 16 : 36 6
8 Besiana 9 1 2 6 8 : 33 5
9 Ferronikeli A 9 1 2 6 11 : 46 5
10 Vigani 9 1 1 7 14 : 37 4
GRUPI A U17 -
2 Korriku A 4 : 1 Ramiz Sadiku A 05.11.17 : 00:00
Ferronikeli A 0 : 9 Besëlidhja 05.11.17 : 00:00
Flamurtari 1 : 1 Urbano 05.11.17 : 00:00
Llapi A 0 : 0 Besiana 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Besëlidhja 8 7 0 1 27 : 8 21
2 Urbano 8 6 2 0 24 : 6 20
3 2 Korriku A 8 6 0 2 20 : 9 18
4 Flamurtari 8 5 1 2 26 : 12 16
5 Liridoni 8 3 1 4 12 : 14 10
6 Besiana 8 2 2 4 10 : 12 8
7 Ramiz Sadiku A 8 2 1 5 7 : 16 7
8 Llapi A 8 1 1 6 11 : 23 4
9 Ferronikeli A 8 0 0 8 2 : 39 0
GRUPI B U13 -
Ferronikeli B 2 : 0 Podujeva 05.11.17 : 00:00
Ardhmëria 4 : 0 Llapi B 05.11.17 : 00:00
Kosova Pr 1 : 6 Ramiz Sadiku B 05.11.17 : 00:00
Shqiponjat 0 : 1 Fushë Kosova 05.11.17 : 00:00
2 Korriku B 2 : 0 New Star 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ferronikeli B 9 9 0 0 33 : 3 27
2 Ramiz Sadiku B 9 8 0 1 44 : 8 24
3 Fushë Kosova 9 6 1 2 33 : 10 19
4 Podujeva 9 6 1 2 16 : 7 19
5 Shqiponjat 9 4 1 4 17 : 17 13
6 2 Korriku B 9 3 2 4 16 : 22 11
7 Ardhmëria 9 3 0 6 16 : 21 9
8 Llapi B 9 1 2 6 4 : 19 5
9 New Star 9 1 0 8 8 : 41 3
10 Kosova Pr 9 0 1 8 6 : 45 1
GRUPI B U15 -
Ferronikeli B 9 : 1 Podujeva 05.11.17 : 00:00
Ardhmëria 2 : 1 Llapi B 05.11.17 : 00:00
Kosova Pr 0 : 5 Ramiz Sadiku B 05.11.17 : 00:00
Shqiponjat 0 : 2 Fushë Kosova 05.11.17 : 00:00
2 Korriku B 10 : 0 New Star 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ramiz Sadiku B 9 8 0 1 66 : 3 24
2 Podujeva 9 8 0 1 29 : 12 24
3 Ferronikeli B 9 7 1 1 31 : 6 22
4 Kosova Pr 9 5 1 3 27 : 14 16
5 Fushë Kosova 9 3 3 3 16 : 13 12
6 Ardhmëria 9 3 1 5 11 : 23 10
7 Shqiponjat 9 3 1 5 15 : 28 10
8 2 Korriku B 9 2 2 5 19 : 20 8
9 Llapi B 9 1 1 7 7 : 32 4
10 New Star 9 0 0 9 3 : 73 0
GRUPI B U17 -
Ardhmëria 1 : 0 Llapi B 05.11.17 : 00:00
Kosova Pr 0 : 0 Ramz Sadiku 05.11.17 : 00:00
Shqiponjat 0 : 2 Fushë Kosova 05.11.17 : 00:00
2 Korriku B 2 : 3 New Star 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Ramz Sadiku 8 7 1 0 42 : 3 22
2 Kosova Pr 8 7 1 0 25 : 2 22
3 Fushë Kosova 8 6 0 2 26 : 7 18
4 Ferronikeli B 8 3 2 3 11 : 24 11
5 2 Korriku B 8 3 1 4 20 : 21 10
6 New Star 8 2 2 4 10 : 22 8
7 Shqiponjat 8 1 2 5 10 : 21 5
8 Ardhmëria 8 1 2 5 2 : 21 5
9 Llapi B 8 0 1 7 6 : 31 1
GRUPI C U13 -
Kosovari 1 : 4 Arsenali 05.11.17 : 00:00
Top Footboll 3 : 1 Profi Roni 19 05.11.17 : 00:00
Kurda 3 : 1 Rilindja 05.11.17 : 00:00
Elita F.A 1 : 2 QS Prishtina 05.11.17 : 00:00
Prishtina 2 : 5 KEK-u 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Top Footboll 9 7 1 1 21 : 12 22
2 Rilindja 9 6 2 1 25 : 12 20
3 Kurda 9 6 1 2 39 : 15 19
4 Arsenali 9 6 1 2 27 : 12 19
5 Profi Roni 19 9 5 1 3 27 : 13 16
6 QS Prishtina 9 4 0 5 21 : 27 12
7 KEK-u 9 3 2 4 17 : 13 11
8 Prishtina 9 3 0 6 19 : 34 9
9 Elita F.A 9 1 0 8 10 : 31 3
10 Kosovari 9 0 0 9 6 : 43 0
GRUPI C U15 -
Kosovari 0 : 3 Arsenali 05.11.17 : 00:00
Top Footboll 0 : 10 Profi Roni 19 05.11.17 : 00:00
Kurda 2 : 1 Rilindja 05.11.17 : 00:00
Elita F.A 1 : 4 QS Prishtina 05.11.17 : 00:00
Prishtina 0 : 2 KEK-u 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Kurda 9 9 0 0 52 : 7 27
2 Prishtina 9 7 0 2 36 : 12 21
3 Arsenali 9 7 0 2 28 : 9 21
4 KEK-u 9 6 0 3 36 : 16 18
5 Profi Roni 19 9 4 0 5 21 : 18 12
6 Rilindja 9 4 0 5 22 : 27 12
7 Kosovari 9 3 2 4 16 : 30 11
8 QS Prishtina 9 2 1 6 21 : 28 7
9 Elita F.A 9 1 1 7 15 : 25 4
10 Top Footboll 9 0 0 9 8 : 83 0
GRUPI C U17 -
Kurda 2 : 1 Rilindja 05.11.17 : 00:00
Elita F.A 0 : 1 QS Prishtina 05.11.17 : 00:00
Prishtina 4 : 2 KEK-u 05.11.17 : 00:00
# Ekipi L F B H +/- P
1 Arsenali 7 6 0 1 24 : 7 18
2 Prishtina 7 6 0 1 24 : 9 18
3 KEK-u 7 3 2 2 15 : 12 11
4 QS Prishtina 7 3 1 3 14 : 19 10
5 Rilindja 7 3 0 4 12 : 17 9
6 Profi Roni 19 7 1 3 3 2 : 9 6
7 Kurda 7 1 1 5 5 : 14 4
8 Elita F.A 7 1 1 5 5 : 14 4