Fillon shitja e biletave; Kosovë - Islandë
15.03.2017 | 09:19
Federata e Futbollit e Kosovës njofton të gjithë të interesuarit se biletat për ndeshjen kualifikuese Kosovë – Islandë, e cila do të luhet më 24 mars 2017, në stadiumin Loro Boriçi në Shkodër, në ora 20:45, dalin në shitje që nga sot, e mërkure, 15 mars.
 
FFK njofton gjithashtu se biletat e prodhuara kanë elemente të sigurisë të nivelit më të lartë dhe se sistemi i kontrollit të tyre nëpër pikat e stadiumit “Loro Boriçi” është i kompjuterizuar.
 
Çmimet e biletave për këtë ndeshje janë si vijon:
Tribunat E2, E3, E4 = 7 Euro
Tribunat E1, E5 = 15 Euro
Tribunat D1, D4 = 15 Euro
Tribunat D2, D3 = 20 Euro
Tribunat C1, C5 = 15 Euro
Tribunat C2, C3, C4 = 7 Euro
Tribunat A, B = 55 Euro
Tribuna VIP = 110 Euro
 
Biletat mund të bihen në qytetet kryesore të Kosovës, në pikat e mëposhtme:
 
PRISHTINË
MALËSIA REISEN
Rruga Fehmi Agani 137
 
SUAREKË
MALËSIA REISEN
Qendra Zejtare
 
PRIZREN
MALËSIA REISEN
Rruga Jeremin De Rada
 
DEÇAN
GECI TOURS
Rruga Luan Haradinaj
 
PEJË
GECI TOURS
Rruga Eliot Engel
 
GJILAN
RINORI TRAVEL
Rruga Adem Jashari
 
GJAKOVË
WEST FLY
Rruga: Nënë Tereza
Tel. 0390/ 321 355
 
FERIZAJ
VENERA TOURS
Rruga Dëshmorët e Kombit
 
MITROVICË
DPT Kmobile
Rruga Mbretëresha Teutë
 
2E 
 
 
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *