Diellza Gashi dhe Auron Syla më të dalluarit në Turneun Pavarësia 2017”
19.02.2017 | 11:07
Organizuar nga Federata e Mundjes e Kosovës, në  Prishtinë u mbajt Turneu tradicional "Turneu i Pavarësisë" në mundje të lirë në konkurrencen e meshkujve dhe femrave për grupmoshat e Juniorëve. Në këtë rune morën pjesë afro 70 mundës dhe mundëse nga  Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova. Vendi i parë në konkurrencën ekipore i takoi Shqiprisë me 25 pikë.
Fituesit sipas kategorive:
Meskujt:
Kat 46-50 kg. Aid Salihasi - Maqedoni.
Kat 55 kg. Drilon Syla - Kosova
Kat. 60 kg. Ordis Lila -Shqiperi
Kat. 66 kg. Astrit Ismaili - Maqedoni
Kat. 74 kg. Eriglent Prizreni - Shqiperi
Kat. 84 kg. Hans Mara - Shqiperi
Kat. 96 kg. Auron Syla - Kosova
Kat. + 96 kg. Paris Karepi - Shqiperi
Mundesi me i mire u shpall Auron Syla nga Kosova ndersa tekniku me i mire ishte Astrit Ismaili nga Maqedonia
Takimi me interesabt dhe me luftarak ishte ai ne mes Auron Syles dhe Sabri Currit ne kategorine 96 kg.
Kategoria e femrave:
Kat. 42 kg. Njomeza Krasniqi - Kosova
Kat. 45 kg. Venera Asllani - Kosova
Kat. 52 kg. Dielleza Gashi -Kosova.
Mundesja me e mire u shpall Dielleza Gashi ndersa teknikja me e mire Venera Asllani.
Takimi me interesant dhe me i forte u vlersua ai ne kat. 52 kg ndërmjet Dielleza Gashi dhe Bojana Lazarovska nga Maqedonia. Këtë duel e fitoi mundësja Diellza Gashi.Drejtësinë në këtë turne e ndanë gkyqtarët, Gani Gegolli nga Shqiperia, Sufijan Ismaili nga Maqedonia dhe Ridvan Kalanderi nga Kosova.
Email to send to: *
Your name: *
Your E-mail: *